Voor welke uitdagingen worden we vaak ingezet

De afgelopen tien jaar hebben wij veel uitdagingen bij onze klanten voorbij zien komen. Bekijk hieronder de top 10 uitdagingen die wij met onze klanten aangaan. 

Partners in online
uitdagingen voor groei

Lees onderstaande top 10 uitdagingen maar eens door. Herken je er een of meerdere?
Wellicht ben je toe aan Online Leadbox als partner die het verschil voor je kan maken. 

#1

Ik wil een second opinion voor mijn online aanpak

Heb je twijfels over je huidige online aanpak? Herkenbaar. Onze specialisten kunnen je voorzien van een second opinion op je huidige aanpak zodat je weet of deze goed genoeg is én wat er beter kan. 

#2

Ik wil meer leads voor producten of diensten

Salesmanagers, marketeers en ondernemers zetten ons in om snel meer leads te werven voor producten of diensten die voor groei van de organisatie extreem belangrijk zijn. Heb jij ook meer leads nodig?

#3

Ik heb een nieuw idee dat ik wil laten valideren

Innovatie afdelingen, ondernemers of business units zetten onze experts in om pijlsnel nieuwe proposities en activaties te testen en te valideren. Zo leer je snel waar kans op succes is en waar niet voordat je een totale uitrol doet.

#4

Het rendement op mijn advertenties moet beter

Investeer je (te)veel geld aan advertising en levert het te weinig (of steeds minder) rendement op? Dat zien we vaak. Wij helpen je pijlsnel om weer op een goede ROI uit te komen waardoor investeren in advertising zorgt voor rendabele online groei. 

#5

De conversie van mijn site of shop is aan het dalen

De wereld verandert, steeds sneller. Daalt je conversie op je website of webshop en wil je deze trend ombuigen? Met onze kennis van big data, conversie en gedrag helpen we je er snel weer bovenop zodat je weer gaat groeien. 

#6

Het lukt mij niet de juiste klanten te werven

Je werft wel leads maar het lukt niet om er de juiste klanten van te maken. Dit heeft vaak als oorzaak dat je niet het juiste type klant op dit moment weet te verleiden. Of dat de opvolging en salesflow slimmer en beter kan. Door onze kennis van gedrag kunnen we  klantenwerving zo optimaliseren dat jouw bedrijf de juiste klanten werft.

#7

Ik moet groeien maar weet niet hoe te beginnen

Zie je door de online bomen het bos niet meer? Vraag een gesprek aan met onze experts en wij nemen je bij de hand voor het opstellen van een online groeiplan. Samen kiezen we richting en geven je een meetbaar handvat voor online groei. 

#8

Ik wil een volledige online funnel bouwen

Het bouwen van een funnel is werk voor specialisten. Wij kunnen je van A tot Z helpen met het ontwikkelen en optimaliseren van funnels. Van doelgroep tot tijdlijn en van bezoeker naar lead. Wij zetten onze software voor je in en gebruiken onze ervaring voor het juiste resultaat.

#9

Ik heb te weinig inzicht in KPI's en kansen

Je mist overzicht op je belangrijkste KPI's binnen je bedrijf. Wij bouwen de ultieme rapportages en dashboards voor je waarmee je 24/7 realtime inzicht hebt in de prestaties van je online groeiplan.  Dat geeft de juiste informatie om te delen en te sturen. En het geeft rust.

#10

Ik heb vacatures die niet ingevuld worden

Dit is de trend van het moment. Onze experts zijn tevens de bedenker van Toppa.nl en hebben vergaande kennis op het gebied van het invullen van lastige vacatures. Een functie die je niet ingevuld krijgt, werven wij verrassend snel vaak wél.

Deel je uitdaging

Onze belofte vooraf

Eerste advies is altijd vrijblijvend
We denken in oplossingen, niet in problemen
Je krijgt toegang tot een unieke set van kennis
We werken en beslissen op basis van data
Je werkt met specialisten die aanvoelen als jouw team 

Marcel Borgman

Team Lead

Wij zijn er voor om je te helpen met uitdagingen die soms zo groot als een berg lijken. Schakel onze hulp in en we laten je zien dat het slechts een heuvel is op weg naar de top. Van harte welkom!

Online Leadbox

Berencamperweg 10 in Nijkerk

Kort over Online Leadbox

Online Leadbox is een ervaren club van specialisten op het gebied van online groei. Wij zijn gek van groei, werken hard voor onze klanten en vieren feestjes bij succes. 

Online Leadbox maakt onderdeel uit van de 'Partners voor groei' club waar ook andere bedrijven zoals Toppa, I-Search Recruitment en Brandsum onder vallen. Samen hebben wij één voordeur voor oplossingen gericht op het werven van personeel én klanten. Stap eens binnen. Welkom!

Online Leadbox

© Copyright Online Leadbox.  All Rights Reserved

Vul even je gegevens in

Laat je gegevens achter en druk op verzend, wij nemen dezelfde werkdag contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij bevestigen dat een aanvraag vrijblijvend is.

Close