Partner

Samen nieuwe commerciële kansen ontdekken die passen bij deze tijd?

 Bijna elke onderneming heeft te maken met de extreme digitalisering van commercie. Ga jij daar serieus mee aan de slag, dan is het een enorme kans. Behoor jij tot de ondernemers die deze kans aangrijpen? Next Gear helpt jou ontdekken welke kansen je nu laat liggen en hoe je deze wél kunt pakken. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan en pak voorsprong waar anderen achterblijven.

Nieuwe inzichten

Waarom kiezen bedrijven voor Next Gear?

Met de inzichten uit de unieke commercial value mri leggen we samen de basis voor een groeisprint. De mix van direct resultaat, het samen doen én structureel verbeteren spreekt veel ondernemers aan. Een bak aan kennis en ervaring wordt praktisch en op prettige wijze ingebracht. Met Next Gear ben je in staat om anders naar je commercie te kijken en ontdek je kansen waarvan je niet wist dat ze bestonden. 


Inzicht

Met onze verkoop mri krijgt jij effectief inzicht in de status en het verbeterpotentieel van jouw commerciële organisatie. Met een minimale belasting van jouzelf en je team komen wij tot de kern.

Plan

Samen met jou en het team ontwerpen wij een blauwdruk en routeboek. Vanuit de echte inzichten en gedragen doelen. In 1 of 2 dagdelen staat de route en het plan om aan de slag te gaan.

Uitvoeren

Jij en je team gaan met focus én door het gehele team gedragen aan de slag. Waar gewenst ondersteunen wij in een projectrol of verwijzen naar onze specialistische en betrokken partners.

Waarde

Jouw bedrijf heeft geleerd nieuwe commerciele kansen te zien én te pakken. Met deze aanpak wordt je succesvoller en groeit je bedrijf op die onderdelen die het meest winstgevend zijn. 

Edward heeft ons veel geholpen met de groei van ons bedrijf. Hij heeft laten zien waar onze focus op moet liggen en ons klaargemaakt voor de volgende groeifase.

Chiel Kraai

Welvaere

Met Next Gear doorbreek jij voorgoed het glazen plafond

Iedere ondernemer of de onderneming loopt soms tegen grenzen aan. Je kan alles zelf uitproberen of de korte route pakken. De lange route is zeker op het vlak van commercie vaak een zeer kostbare…………

Ja, ik wil commerciële kansen pakken

Vraag vandaag nog vrijblijvend meer info aan en ontdek wat er mogelijk is. 

Online Leadbox | Paasbosweg 8 - 3862 ZS Nijkerk - 033 785 0579 - [email protected] - Privacy Statement

Vul je gegevens even in

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie over het pakken van nieuwe commerciële kansen in deze tijd. 

Close