Chat with us, powered by LiveChat 3D Ebook Cover maken met deze tool. Geweldig! » Online Leadbox
 • Hoe doen de top 250 makelaars het Online? Inhoudsopgave: Aanleiding Website Beveiliging Geoptimaliseerd voor mobiel Snelheid van uw website Makelaars in Google Facebookgebruik door makelaars  Overall indruk Relatie tussen online en offline succes Aanleiding Begin Juli 2017 bracht vastgoedactueel.nl de tussentijdse top 250 uit van...

 • Hoe vertaal je als lokale makelaar de inzichten uit online marketing naar praktische voordelen voor je onderneming? Een vraag die ik veel tegenkom bij onze klanten tijdens mijn bezoeken. Het is een begrijpelijke vraag en een relevante behoefte die concreet te vertalen is naar waarde...

 • Bij Online Leadbox helpen wij tientallen organisaties per jaar aan succesvolle leadgeneratie via Facebook. Wat ons betreft behoort Facebook dan ook tot de top 3 drie van beste podia om leads te generen. Het is niet alleen een  perfect platform om de interactie met je...

Top
menselijk brein afbeelding

3D Ebook Cover maken met deze tool. Geweldig!

Wil jij een 3D ebook cover maken net als ik? Minstens een jaar lang zocht ik naar een manier om snel en effectief briljante ebook covers te maken voor onze klanten. En wel op zo’n manier dat we ze kunnen inzetten als ‘leadmagnet’ in Adwords, Facebook en Linkedin campagnes. Ik probeerde allerlei tools zoals Canva en My Ecover Maker. Stuk voor stuk leuke stukken gereedschap maar niet wat ik zocht. Te lastig, en te weinig invloed op het resultaat zoals ik dat mooi vind.

Welke E cover tool dan wel?

Ebook Cover Maken

Inmiddels heb ik mijn ideale tool gevonden via Graphic River van Envato. De bouwer van dit geautomatiseerde PSD bestand heeft al het werk al voor mij gedaan en ik ben vrij om zaken aan te passen precies zoals ik wil. Wat kan deze tool allemaal en wat komt er standaard mee?

 • 5 pre-designed templates.
 • 5 pre-designed 3d boxes.
 • Gedetailleerde gebruikershandleiding.
 • 3d box generator photoshop action (.atn) file.

Ik gebruik deze tool om in minder dan 30 min. een prachtige cover te maken waarmee ik direct online kan adverteren en leads kan werven. De tool (of eigenlijk het bestand) is te downloaden via 3D Ebook cover maken en kost je slechts zes dollar. Het bespaart je letterlijk veel tijd en maakt prima, ready to use, covers. Wil jij zelf je covers maken? Dan is deze tool echt handig.

Voorbeeld van 3D Ebook Cover maken

3D Ebook Cover VoorbeeldInmiddels heb ik tientallen covers mogen maken voor onze klanten en stuk voor stuk ben ik er tevreden over. Links zie je een voorbeeld van een cover die ik deze week gemaakt heb. Ideaal voor de doelstelling die wij voor deze klant willen invullen en snel klaar.

Maak jij zelf je covers? Dan ben ik wel benieuwd hoe je dat doet en of je eigen tools gebruikt. Deel ze met mij via een reactie onderaan deze post. Ik ben nieuwsgierig.

Deze tool downloaden kan via 3D Ebook cover maken.

Cheers!

 

 

3 Reacties
 • Laura
  november 6, 2017 at 3:10 pm

  Beste,

  Ik heb het gedownload omdat jij zo enthousiast hebt geschreven. Ik heb alleen geen idee hoe ik het kan installeren. Heb je tips? Bedankt!

  Groetjes,

  Laura

 • Laura
  november 13, 2017 at 3:30 pm

  Ik zie geen gebruikershandleiding, heb je misschien een link of bestand voor mij? Bedankt!

  • Team Online Leadbox
   november 14, 2017 at 9:23 am

   Hi Laura,

   Leuk dat je het gaat gebruiken. Volgens mij zit er een handleiding bij in het .zip bestand. Zo niet, mail mij dan eventjes op [email protected]. Fijne dag!

Plaats een reactie

Voor de beste gebruikerservaring dient u eventjes akkoord te gaan voor wat betreft het gebruik van cookies. meer informatie

Vervelend he? Zo’n bericht over koekjes in uw beeldscherm. Wij zijn echter verplicht om u te informeren over het gebruik van cookies op onze website en om uw toestemming te vragen voor het gebruik van deze cookies. Daarom verschijnt dit bericht in uw beeldscherm. Via cookies verzamelen Online Leadbox en derde partijen informatie over uw bezoek en over uw interesses. Daarmee dragen cookies bij aan een prettige website-ervaring en maken cookies het bovendien mogelijk om de effectiviteit van onze campagnes te verbeteren. Verder zorgen cookies van derde partijen dat u onze blogs, artikelen en pagina’s kunt delen via sociale media. Om de website van Online Leadbox optimaal te kunnen gebruiken, dient u de cookies te accepteren. U doet dat door op ‘Ja, ik accepteer de cookies’ te klikken. ‘’Ja, ik accepteer cookies’’ Meer informatie over cookies vindt u in onze Privacyverklaring (zie link in de footer van de website)

Sluiten