• Hoe vertaal je als lokale makelaar de inzichten uit online marketing naar praktische voordelen voor je onderneming? Een vraag die ik veel tegenkom bij onze klanten tijdens mijn bezoeken. Het is een begrijpelijke vraag en een relevante behoefte die concreet te vertalen is naar waarde...

  • Bij Online Leadbox helpen wij tientallen organisaties per jaar aan succesvolle leadgeneratie via Facebook. Wat ons betreft behoort Facebook dan ook tot de top 3 drie van beste podia om leads te generen. Het is niet alleen een  perfect platform om de interactie met je...

  • Als ondernemer of marketeer wil jij natuurlijk weten waar je kansen liggen op het Internet ten opzichte van jouw (online) concurrenten. Bij Online Leadbox helpen wij jaarlijks tientallen ondernemers met de online concurrentieanalyse waarmee wij hen 100% inzicht geven in de kansen die het Internet...

Top
p

3D Ebook Cover maken met deze tool. Geweldig!

Wil jij een 3D ebook cover maken net als ik? Minstens een jaar lang zocht ik naar een manier om snel en effectief briljante ebook covers te maken voor onze klanten. En wel op zo’n manier dat we ze kunnen inzetten als ‘leadmagnet’ in Adwords, Facebook en Linkedin campagnes. Ik probeerde allerlei tools zoals Canva en My Ecover Maker. Stuk voor stuk leuke stukken gereedschap maar niet wat ik zocht. Te lastig, en te weinig invloed op het resultaat zoals ik dat mooi vind.

Welke E cover tool dan wel?

Ebook Cover Maken

Inmiddels heb ik mijn ideale tool gevonden via Graphic River van Envato. De bouwer van dit geautomatiseerde PSD bestand heeft al het werk al voor mij gedaan en ik ben vrij om zaken aan te passen precies zoals ik wil. Wat kan deze tool allemaal en wat komt er standaard mee?

  • 5 pre-designed templates.
  • 5 pre-designed 3d boxes.
  • Gedetailleerde gebruikershandleiding.
  • 3d box generator photoshop action (.atn) file.

Ik gebruik deze tool om in minder dan 30 min. een prachtige cover te maken waarmee ik direct online kan adverteren en leads kan werven. De tool (of eigenlijk het bestand) is te downloaden via 3D Ebook cover maken en kost je slechts zes dollar. Het bespaart je letterlijk veel tijd en maakt prima, ready to use, covers. Wil jij zelf je covers maken? Dan is deze tool echt handig.

Voorbeeld van 3D Ebook Cover maken

3D Ebook Cover VoorbeeldInmiddels heb ik tientallen covers mogen maken voor onze klanten en stuk voor stuk ben ik er tevreden over. Links zie je een voorbeeld van een cover die ik deze week gemaakt heb. Ideaal voor de doelstelling die wij voor deze klant willen invullen en snel klaar.

Maak jij zelf je covers? Dan ben ik wel benieuwd hoe je dat doet en of je eigen tools gebruikt. Deel ze met mij via een reactie onderaan deze post. Ik ben nieuwsgierig.

Deze tool downloaden kan via 3D Ebook cover maken.

Cheers!

 

 

Geen Reacties

Plaats een reactie